Du är här > Produkter / Våra koncept

Våra koncept

  • ./?-Le-Pain-Heritage,1311-&sqlAjax=concept
  • ./?-Provencette,1312-&sqlAjax=concept
  • ./?-Panitaly,2255-&sqlAjax=concept

Le Pain Héritage

Vi har en välbakad hemlighet...

Genom att låta bagarens hemlighet gå i arv kan Délifrance erbjuda Héritage, bröd bakade i stenugn med känsla och respekt för hur bröd ska smaka.

Héritage brödsortiment delas i tre olika tillverkningsprocesser:

  • POOLISH Héritage Poolish är bröd bakade med s.k. poolish. Det är en blandning av vatten, mjöl och jäst som får mogna sakta under några timmar där smakerna utvecklas. Ett lätt och fint, men ändå kraftfullt bröd som tar fram det bästa av en måltid genom sin förmåga att ge den djup utan att ta överhand.
  • LEVAIN Levain är det franska ordet för surdeg. Surdeg består av vete och/eller rågmjöl, vatten och ibland även salt som i och med jäsning genomgår en naturlig syrningsprocess. Genom tillsättning av surdeg i degen utvecklas smakerna bättre och brödet får en lätt syrlig smak samt förbättrad hållbarhet.
  • CEREALES Héritage Céréales är bröd bakade med surdeg, grövre mjöl samt en god blandning av fröer och gryn. Det är ett grövre bröd med lätt syrlig och nötig smak där fruktiga och nötiga smaker förenas med en touch av vete, örter och fröer.

Se mer information om våra Héritage bröd samt vilka rätter de passar bäst till i vår Héritage broschyr.
Héritage konceptet innefattar också möjlighet till försäljningsverktyg.